imgtop04.jpg

Hemeroteca

Maig 2024


English test

El divendres, 10 de maig, 14 alumnes de 4t d'ESO es van examinar del test multinivell B1-B2 a la UIC de Barcelona. ... Llegir més..

2on Campionat 3x3 de futbol

Aquest curs també hem fet el campionat de futbol a l’hora del menjador. L’any passat va tenir molt èxit i ens ho vam passar molt bé!!! L’objectiu és fomentar el joc de manera generosa i, ajudant els companys, passar una ... Llegir més..

UK students visit our school

50 students and 4 teachres from UK have visited us today in school. We have done fun activities with them! ... Llegir més..

PRACTIQUEM LA REGLA DE LES 3 ERRES

Reciclar, reutilitzar i reduir és la regla de les tres erres per a cuidar el nostre planeta.Els nens i nenes de segon hem construït uns monstres amb materials reciclats i hem descobert que fabricar les nostres joguines p... Llegir més..

Cèl·lula animal i vegetal

Els nens i nenes de cinquè van estudiar les cèl·lules animals i vegetals. Per entendre-ho millor van fer unes maquetes de les cèl·lules súper Mireu mireu!!!Fins aviat! ... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de 4t d'ESO continuen amb les seves pràctiques de química.Aquesta vegada han comprovat que a partir de dos reactius en dissolució es pot obtenir un producte sòlid precipitat. Concretament el iodur de plom (II... Llegir més..

Resultats 1 - 7 de 7

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu