imgtop03.jpg

educacioinfantil1

Dels 3 als 6 anys, i té caràcter voluntari.

La finalitat d'aquesta etapa educativa és afavorir el desenvolupament físic i personal dels infants.
Així doncs, els faciliten les activitats que fan créixer les seves capacitats i la seva relació amb els altres.

PROFESSORS

Tutora I-3: Xantal Via
Tutora I-4: Laura González
Tutora I-5: Alba Mañé

Psicomotricitat, informàtica , música i suport:  Loli Medina

HORARI

De 9h a 13h i de 15h a 17h.


OBJECTIUS GENERALS PER L'EDUCACIÓ INFANTIL

  • Identificar i expressar les seves necessitats bàsiques i de salut i benestar, de joc i de relació, i resoldre autònomament algunes d'elles mitjançant estratègies i actituts bàsiques de cura, alimentació i higiene.
  • Descobrir, conèixer i controlar progressivament el seu propi cos, els seus elements bàsics, les seves característiques, valorant les seves possibilitats i limitacions, per actuar de manera cada cop més autònoma en les activitats habituals.
  • Relacionar-se amb els adults i altres nens, percebent i acceptant les diferents emocions i sentiments que se li dirigeixen, expressant els seus i desenvolupant actituts d'interés i ajuda.
  • Observar i explorar activament el seu entorn més proper i els elements que el figuren, i amb ajut de l'adult, anar elaborant la seva percepció d'aquest entorn, i atribuint-li un significat
  • Regular paulatínament el seu comportament en les propostes de joc, de rutines i altres activitats que presenta l'adult, gaudint amb les mateixes i utilitzant-les pels seus interessos, coneixements, sentiments i emocions.
  • Coordinar la seva acció amb les accions d'altres, descobrint poc a poc que els altres tenen la seva pròpia identitat, les seves pertinences i relacions, i acceptar-ho.
  • Comprendre els missatges orals que en el context habitual se li dirigeixen, aprenent progressivament a regular el seu comportament en funció d'ells.
  • Comunicar-se amb els altres utilitzant el llenguatge oral i corporal per expressar els seus sentiments, desitjos i experiències, i per influir en el comportament dels altres.
  • Descobrir diferents formes de comunicació i representació, utilitzant les seves tècniques i recursos més bàsics,  gaudir amb elles.

educacioinfantil2

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

salutescola

fruita

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu