imgtop04.jpg

El menjador escolar és un lloc adient perquè els estudiants s'eduquin per a l'adquisició d'uns hàbits alimentaris correctes.

menjador2Un dels grans reptes que hem d'assumir és oferir una dieta sana, nutritiva i segura. Com que els hàbits alimentaris s'adquireixen des de ben petits, és molt important que els nens aprenguin a menjar d'una manera sana i variada en edats primerenques, ja que així la seva alimentació serà l'adequada al llarg de tota la seva vida.

Tenim un sistema que permet oferir adaptacions específiques a tots els alumnes, per exemple, alumnes celíacs, intolerants a la lactosa, als ous, a la llet o a altres productes, així com a règims especials.

menjador1Cal remarcar la importància dels monitors al menjador de l'escola. Aquesta figura és clau en el bon funcionament del menjador escolar.

Els monitors fan una tasca educativa, ensenyant i reforçant hàbits d'alimentació, higiènics i de comportament social.

En un segon espai de temps, el de lleure, els monitors també s'encarreguen d'assegurar l'esplai i el descans dels joves mitjançant les activitats lúdiques i les dirigides, que ajudin els nens a gaudir d'aquest temps d'una manera divertida i educativa a la vegada.

Els recordem que, mensualment, donem als alumnes els menús i que també disposeu d'ells, tant a la secretaria del col·legi com a la pàgina web. Ho podeu consultar aquí.

L'equip directiu.

Al menjador, tot està preparat!

Durant les primeres hores del matí, les cuineres han estat preparant el dinar ... ¡UHMMMMM quina bona olor!

Per sort, les monitores, han estat preparant el menjador, tot està molt net i llest per quan arribem, perqué a l'hora del dinar és fonamental cumplir una rutina: a la mateixa hora, al mateix lloc i seguint les mateixes normes ( no aixecar-se de la taula, seure correctament i estar en silenci ...).

cuineres

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

salutescola

fruita

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu