imgtop03.jpg

politicaprivacitatCOL·LEGI RESIDÈNCIA L'ARBOÇ garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris; i així, de conformitat amb l'establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i a la normativa de desenvolupament, l'usuari queda informat i dóna el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents a COL·LEGI RESIDÈNCIA L'ARBOÇ i al tractament automatitzat dels mateixos, incloent aquells als que aquesta empresa tingui accés com a conseqüència de la seva navegació per aquesta pàgina web, dels formularis electrònics d'aquest lloc o a través de missatges de correu electrònic, per a les finalitats d'enviament de comunicacions, oferta de serveis i del manteniment de la relació entre ambdues parts.

Els destinataris de la informació són els departaments en què s'organitza el COL·LEGI RESIDÈNCIA L'ARBOÇ, algunes empreses col·laboradores que presten els seus serveis en ella i els organismes oficials competents en la matèria.
Les dades no seran cedides a tercers, només cedirem les seves dades quan ho mani una llei, o es faci complint contractes en vigor.

Consentiment de l'usuari

L'ús dels mencionats formularis, així com l'enviament d'un correu electrònic de consulta, suposa el consentiment del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses als mitjans de comunicació indicats.  Excepte als camps en què expressament s'indiqui el contrari, l'entrega d'informació requerida sobre dades personals tindrà el caràcter de voluntària, sense que la negativa a facilitar aquesta informació impliqui una reducció a la quantitat i qualitat dels serveis que vostè sol·liciti.
La falta d'emplenament dels camps determinats com a obligatoris o el subministrament de dades incorrectes impossibilitarà que COL·LEGI RESIDÈNCIA L'ARBOÇ pugui prestar-li els serveis que seleccioni, gestionar la seva sol·licitud o remetre la informació sol·licitada.

COL·LEGI RESIDÈNCIA L'ARBOÇ no pretén ni desitja obtenir informació de caràcter personal directament de menors d’edat; davant la impossibilitat de determinar l’edat de les persones que accedeixen i utilitzen el nostre lloc Web. En el supòsit que un menor (definit d’acord amb els criteris establerts a la llei aplicable) ens proporcioni les seves dades sense el consentiment dels seus pares o tutors, instarem aquestos  a contactar amb nosaltres i ens sol·liciti la eliminació d'aquesta informació si així ho creuen oportú.

S'entendrà que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó 'ACCEPTAR' o similar que es troba a tots els formularis de recollida de dades, o envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.

Drets d'accés

Els usuaris tenen reconeguts per la Llei Orgànica 15/1.999 de 13 de desembre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, respecte a les seves dades personals, podent exercir aquests drets dirigint un escrit a COL·LEGI RESIDÈNCIA L'ARBOÇ, Rambla Gener, 30, 43720 - L'Arboç, omplint el formulari de la secció Contactar del web o enviant un correu electrònic a l'adreça correu

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu