imgtop03.jpg

projecteeducatiuEl Col·legi Residència l'Arboç és un centre concertat pel departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya que es manifesta laic i plural.

El català és la llengua d'aprenentatge i d'ús administratiu tot i que vetlla perquè tot l'alumnat assoleixi un domini multilingüe satisfactori.

La tasca d'educar és col·lectiva i d'equip, dirigida a desenvolupar integrament a l'alumnat. Eduquem per a la igualtat sense cap mena de discriminació per raó de sexe, ètnia, llengua o creences religioses.

Per tant ens definim com:

llibreEscola catalana. Empra el català com a llengua pròpia i vehicular d’ensenyament i aprenentatge.

llibreEscola aconfessional i plural. Respecta les diferents maneres de pensar i és oberta a tothom. Educa per a la llibertat, la responsabilitat i per l’adquisició d’hàbits i conductes que fan dels seus membres persones socials dignes de la comunitat on viuen.

llibreEscola coeducadora i no sexista. Treballa per la convivència i respecte als altres basant-se en la coeducació, sense cap mena de discriminació.

llibreEscola solidària i tolerant. Educa per la justícia, la solidaritat i la no discriminació.

Educació integral. Escola que descobreix en el treball, les aptituds de cadascú, aprenent a desenvolupar totes les capacitats personals i a respectar les dels altres, fomentant l’autoestima . Potenciant el desenvolupament integral.

llibreEducació socialitzadora. Educa en les estratègies per resoldre les dificultats i per concienciar dels drets i deures que comporta la vida en societat, fugint de l’estricta competitivitat. Vetllant perquè es donin les adequades condicions de respecte entre els companys i companyes.

Eduquem per ser competents.

Afavoridora del diàleg, mantenint una relació real i efectiva entre els pares, mestres, alumnes i altres professionals implicats dins la comunitat escolar.

llibreEnsenyament personalitzat i de qualitat. Escola que aspira a un ensenyament de qualitat i personalitzat, que ensenya a aprendre, a consultar i a adaptar-se a la constant evolució social.

llibreEscola respectuosa amb l’entorn i compromesa amb el medi ambient. Es vol treballar per la sostenibilitat: residus, gestió de recursos,...

llibreVisió crítica. Escola que vol aconseguir que es valorin els fets amb visió crítica, fomentant l’observació, l’anàlisi, la síntesi, l’autoavaluació i l’aprendre del propi error.


IDIOMES:

Anglès – Educació Infantil /Educació Primària / Educació Secundària.
Alemany – Educació Secundària.

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

salutescola

fruita

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

26Abr
2024 | Dies festius
Festa de lliure disposició
01Mai
2024 | Dies festius
Dia festiu oficial
27Mai
2024 | Dies festius
Festa local
20Jun
2024 | General
Jornada només matí
21Jun
2024 | General
Jornada només matí

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu