imgtop03.jpg

Notícies

Excursió Guissona

Els nens i nenes de cinquè i sisè van tenir el plaer de ser convidats per l' Àrea de Guissona a viure una experiència molt enriquidora. Van fer una visita pel poble de Guissona per visitar els seus carrers i museu d'història on van aprendre fets molt importants.
També van visitar la fàbrica "BonÀrea" on van poder gaudir d'un súper tour per les seves instal·lacions i veure com manipulen els aliments fins arribar a les botigues.
Ens ho vam passar d'allò més bé!

Valors

Els elefants han aprofitat la setmana del protagonista per treballar els valors pensant amb paraules boniques i recordant que ens hem de respectar sempre.

Química

Els alumnes de 4t han comprovat que un catalitzador ajuda a que una reacció vagi més ràpid.
Han descomposat l’aigua oxigenada.

Decorant passadís

Els peixets han rebut la primavera decorant el passadís de l’escola.

Visita residència avis

Hola famílies!
Un curs més, els i les alumnes de 4t d'ESO, anem a la Residència Hospital Sant Antoni Abat de l'Arboç, on realitzem l'assignatura de Serveis comunitàris.

Un cop allà, ens dividim en dos grups. Un surt a passejar amb els avis i àvies i l'altre grup, entrem a la residència i fem activitats amb ells i elles. Els ajudem a pintar murals per decorar la residència, fem disfresses per al carnaval i d'altres activitats que ens preparen les tècniques del centre.

El grup que surt a passejar, acompanya als avis i fem un volt pels espais del nostre poble, tot xerrant i escoltant les lliçons de vida què ens aporta la nostra gent gran. També ajudem als avis i àvies que els hi costa caminar, entre d'altres coses.

Bones experiències per a totes i tots plegats!

Manualitats

Els nens i nenes d'infantil i primària han fet manualitats de Pasqua com un ou de pasqua amb pasta de sal, conillets , han decorat els seus àlbums ,… Uns artistes!

Hort

Aquesta setmana hem fet la nostra primera collita: escaroles, cebes i bròquils.
A més hem plantat tomàquets, albergínies i pebrots.
Tots estem molt motivats i hem treballat molt traient males herbes i cavant la terra.

Ioga

Acabem el 2n trimestre fent activitats de ioga a l’hora del menjador i explicant als més petits el conte de la tortuga enfadada!

Bona Pasqua a tothom!

Taula descoberta

Hem observat com és l’api: les fulles, el color, com pot anar a les amanides i els beneficis que té pel nostre cos.
Hem fet un tastet de suc detox! Portava, api, poma i pastanaga, interessant provar nous sabors.

Quimica

Els alumnes de 4t d’ESO de química han estat al laboratori per comprovar que la combustió interna del permanganat de potassi genera un compost de manganès amb propietats diferents.
Els alumnes de química de 4t d’ESO segueixen amb el seu cicle de pràctiques setmanals traslladant la teoria a la pràctica.

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu