imgtop04.jpg

L'assignatura de Serveis Comunitaris té com a objectiu donar consciència als joves, els més grans del centre que actualment cursen 4t d'ESO, de totes les tasques que es realitzen diàriament per al benestar de la nostra gent gran.
Tanmateix les noies i nois de 4t han pogut desconnectar, per una estona, del ritme habitual de classe, fet que també ha motivat als joves per afrontar l'assignatura.

Al llarg de tot el curs, cada dimecres, hem visitat la Residència d'avis. Ens hem dividit en 2 grups, cada setmana canviem de grup, uns surten a passejar amb el avis i àvies i l'altre grup entra a la residència i realitzen activitats plàstiques amb la gent gran sobretot quan s'acosten festes com Tots Sants, Nadal o les festes de Carnaval. Els joves han ajudat a decorar la residència, han fets disfresses per als avis i d'altres manualitats.
Així hem passat els nou mesos del curs on totes i tots han après les lliçons de vida que ens ha aportat la nostra gent gran. Per acabar, només recordar les paraules què ens ha regalat una de les àvies que ens ha acompanyat cada dimecres, són paraules textuals, ha dit: "No sabéis la vida que nos habéis dado, cada miércoles, con vuestras visitas".

Res més, només pensar en el curs vinent per poder compartir experiències, anècdotes i, sobretot, aprendre de la gent gran què encara poden aportar moltes coses positives al nostre jovent.

 

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu