imgtop03.jpg

Hemeroteca

Abril 2023

Diada de Sant Jordi

Aquest divendres vam celebrar la Diada de Sant Jordi a l'escola . Els alumnes d'Ed. infantil i primària van fer  bonics dibuixos,  manualitats, flors, intercanvi de llibres, concurs literari, concurs de pastiss... Llegir més..

COLÒNIES PEIXETS I ELEFANTS A LA MARINADA

La setmana passada els alumnes de I4 i I5 van anar  de colònies a Cambrils. Van fer activitats de tot tipus! Gimcana pirata, castells de sorra, sortida en vaixell, manualitats, joc de nit amb llanternes i fins i tot... Llegir més..

Jocs matemàtics a 3r

Els nens i nenes de 3r aprenem jugant a jocs matemàtics. Amb el semàfor, fem servir l'atenció i percepció de l'espai. Amb les nostres fitxes personalitzades ens ho vam passat d'allò més bé!! ... Llegir més..

Els nois i noies de 6è descobrim l'Edat Moderna

Els nois i noies de 6è estem gaudint descobrint l'Edat Moderna. Mitjançant el descobriment guiat per grups, observem i aprenem. Podem trobar diferents personatges importants, fets a destacar, els diferents corrents de pe... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de química de 4t ESO han descomposat l’aigua oxigenada al laboratori. Per fer-ho més espectacular han fet servir un catalitzador i sabó per crear un petit volcà. ... Llegir més..

Concert de Primavera

Els alumnes d'Educació Infantil i Educació Primària han fet el concert de primavera on han interpretat cançons en diferents idiomes i utilitzant instruments de percussió i vent. Ho han fet molt bé!!!   Llegir més..

WEDOPARTY. Exhibició anual de Robòtica

El passat mes de març els alumnes de l'activitat de Robòtica extraescolar van participar a la WEDOPARTY que es va celebrar a Vilafranca. És l'exhibició anual de Robòtica de Robòtix Penedès. Els alumnes van buscar s... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de 4t d’ESO han estat al laboratori per experimentar com es descompon el permanganat de potassi per acció de la calor. Petits focs artificials fan possible la reacció. ... Llegir més..

Taula de descoberta: L’aigua de sabors!!!

El mes de març vam treballar, a l'hora del menjador, els diferents sabors que podem donar a l'aigua afegint suc de fruites , herbes aromàtiques ...Van gaudit molt amb aquesta experiència. ... Llegir més..

Racó de les vocals (p4)

Els peixets han tingut a la classe, durant dues setmanes, un racó amb objectes que han portat de casa que comencen amb la vocal corresponent. Han treballat les cinc vocals i tot el que engloba la consciència fonològica d... Llegir més..

Resultats 1 - 10 de 10

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

29Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
30Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
31Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
01Abr
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
26Abr
2024 | Dies festius
Festa de lliure disposició
01Mai.
2024 | Dies festius
Dia festiu oficial
27Mai.
2024 | Dies festius
Festa local
20Jun
2024 | General
Jornada només matí
21Jun
2024 | General
Jornada només matí

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu