imgtop02.jpg

Hemeroteca

Març 2023

Fem robòtica

Els nens i nenes de cinquè aquest tercer trimestre fan robòtica. Estan aprenent a programar ,a desenvolupar el seu pensament lògic, la imaginació, el treball en equip i les habilitats socials.S'ho passen d'allò més bé! P... Llegir més..

SORTIDA EDUCACIÓ INFANTIL

Fa uns dies, els alumnes de I3, I4 i I5 van anar d’excursió a can Foix a fer una gimcana d’indis. S’ho van passar super bé amb la tribu dels peus grossos! ... Llegir més..

El racó de la calma!

Durant aquest 2n trimestre hem adaptat un espai del menjador pels més petits per després de dinar i abans d’anar el pati. El racó de la calma !!! Una estoneta de relax, de mirar contes i jugar amb la cistella de relaxaci... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de 4t ESO, de l’optativa de química, han estat al laboratori per comprovar que l’àcid sulfúric no reacciona de la mateixa manera amb tot els metalls. Ha estat una pràctica realment sorprenent. ... Llegir més..

L'hort dels nens i nenes de 2n

Malgrat la sequera i els ocells, seguim treballant en el nostre hort. Hem collit bledes, cebes, raves i espinacs. Hem cavat i hem tret males herbes i hem plantat tomàquets, maduixeres i patates. ... Llegir més..

PADRINS LECTORS

Els alumnes de P5 i els de 4t de primària han començat a fer l’activitat de padrins lectors. Es troben una estoneta cada setmana i els grans ajuden als petits amb la lectura.Som un equip!! ... Llegir més..

El Dia de la Dona a l'escola

A l’escola, treballem per la igualtat cada dia per aconseguir que, finalment, no calgui cap jornada especial per reivindicar res en aquest sentit. El grup de cinquè ha estat l’encarregat de realitzar aquest mural ple de ... Llegir més..

Paraules boniques

A la classe de EI4 (els peixets) ha sorgit la idea de fer el racó de les paraules boniques. Els nens i les nenes de manera lliure escriuen paraules i les enganxen al racó. Així donem valor a expressar paraules boniques e... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de 4t d’ESO han estat al laboratori per experimentar com funciona una reacció de neutralització i les característiques dels seus reactius davant un indicador. ... Llegir més..

Els conillets pinten el seu nom

Avui els conillets han practicat el seu nom amb pintura! Han treballat la concentració i el traç d'una manera ben divertida.   ... Llegir més..

Xerrada "Internet segura"

Els nens i nenes de cinquè van gaudir d'una xerrada molt interessant sobre els perills d'exposar les nostres vides a les xarxes socials i demés. Van aprendre moltes coses!   Fins aviat famílies!   ... Llegir més..

PROPOSTES DE GRAFISME A INFANTIL

Els alumnes d’infantil (peixets i elefants) estem treballant el grafisme amb activitats molt divertides utilitzant diferents materials de l’aula. ... Llegir més..

Resultats 1 - 12 de 12

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu