imgtop02.jpg

Hemeroteca

Maig 2022

Joc de la teranyina

L'altre dia els alumnes de cinquè van crear una teranyina plena d'aspectes positius dels seus companys i companyes.  Van gaudiu moltíssim i ens en vam adonar que tots i totes tenim infinitat de coses bones i ara és... Llegir més..

Fem pasta de sal!

Els conillets hem experimentat i jugat amb farina, sal i aigua.Ens hem empastifat una mica però que bé ens ho hem passat!! ... Llegir més..

Salvem el futur amb fruites i hortalisses

Ahir els alumnes de 3r i 4t de Primària van fer un taller d'alimentació saludable. "Salvem el futur amb fruites i hortalisses".Una activitat dinamitzada on els alumnes van fer tastos de fruites, verdures i productes làct... Llegir més..

Taller d’animació

La setmana passada el grup de tercer va gaudir d’un taller de d’animació a la lectura d’allò més divertit!!! ... Llegir més..

Els peixets treballant les vocals

Els peixets han treballat les vocals al pati amb un pal d’escombra. Ens ha agradat molt escriure amb una eina diferent. ... Llegir més..

LABORATORI

Els alumnes de 4t ESO han experimentat amb la formació d’un gas.La formació del gas ha fet possible inflar un globus sense bufar!!! ... Llegir més..

English class 1r ESO

A RESTURANT in English class this week with 1st ESO. ... Llegir més..

P3 Experiment de la setmana

A l'experiment de la setmana hem observat que la closca de l'ou s'ha desfet amb el vinagre i l'ou ens ha quedat dur i flexible com una pilota de goma. A més, hem pogut parlar de les gallines i els pollets perquè hem pogu... Llegir més..

Els Conillets de P3 embrutem les taules de manera educativa

Per repassar allò que hem anat treballant , hem escrit a la taula les vocals, números i figures geomètriques. Com si es tractés del joc de les cadires, hem jugat a esborrar-les segons les consignes de la mestra cada vega... Llegir més..


Casal d'estiu

DEL 27 DE JUNY AL 29 DE JULIOL Adreçat a nens i nenes de P3 a 6è de primària amb una única finalitat: PASSAR-S'HO BÉ! Període d'inscripció del 12 al 31 de maig. HORARI DEL CASAL De dilluns a divendres de 9h a 13:30h.... Llegir més..

Els peixets aprenem amb petxines

Els peixets de la classe de P4 hem treballat el traç de les vocals A i E amb lletra lligada utilitzant petxines. És una manera divertida de treballar i aprendre a la platja. Ens ha agradat molt! ... Llegir més..

Excursió 3r i 4t

Dimarts 3 de maig, els grups de 3r i 4t vam anar d’excursió a les Deus Aventura. Vam gaudir moltíssim!!! ... Llegir més..

LABORATORI

Els alumnes de 4t ESO han fet la practica setmanal. Aquesta vegada han pogut veure ma formació d’un sòlid a partir de la barreja de dues dissolucions líquides. Ha sigut una experiència molt creativa!!! ... Llegir més..

Sortida de cicle inicial a la masia Cases Blanques

El nostre centre participa en els Programes Escolars de fruites i hortalisses del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa consisteix a promocionar el cons... Llegir més..


Les cèl·lules

El grup de cinquè han representat amb plastilina la cèl•lula animal i la vegetal, i han quedat unes maquetes ben boniques que han ajudat a entendre la seva complexitat. ... Llegir més..

Resultats 1 - 17 de 17

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

03Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
04Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
05Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
06Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
07Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
08Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
09Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
10Abr
2023 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
21Abr
2023 | Diades i festivitats
Activitats Sant Jordi
01Mai.
2023 | Dies festius
Dia festiu oficial
02Mai.
2023 | Dies festius
Festa local

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu