imgtop03.jpg

Hemeroteca

Abril 2022

Els peixets i la lletra "a"

La classe dels peixets de p4 hem treballat el traç de la vocal A amb lletra lligada i ho hem fet resseguint amb els peus plens de pintura de color blau. Ha estat molt divertit! ... Llegir més..

Aprendre és divertit !

Els nens i nenes de primer ens ho hem passat molt bé fent activitats molt divertides per aprendre les PLANTES! ... Llegir més..

EDUCACIÓ INFANTIL MARXA D'EXCURSIÓ!

P3, P4 I P5 hem anat a Cal Mata, a Saifores, a conéixer el Pinxu: un follet que havia perdut els seus cinc sentits i l’havíem d'ajudar a trobar-los. Ens ho vam passar genial! ... Llegir més..

Sant Jordi 2022!

Aquest  Sant Jordi tota l'escola hem celebrat aquesta festa fent moltes activitats des de intercanvi de llibres, concurs de dibuixos, concurs de pastissos , jocs florals , concert d'infantil i tornejos esportius. Pe... Llegir més..


A P3 experimentem amb els colors!

Treballem les diferents tonalitats i aprenem a nombrar-los (també en anglès) mentre experimentem i juguem amb ells. ... Llegir més..

La primavera ha arribat a la classe dels conillets!

Els i les alumnes de P3 hem creat un racó a l'aula amb material propi de l'estació de l'any. També, hem manipulat i experimentat amb flors que hem anat collint pel voltant de l'escola i hem creat un conill de Pasqua util... Llegir més..

Old games in English

Ready for Easter Break....  We have fun playing old games with a piece of paper and a pen!   ... Llegir més..

PRÀCTICA DE QUÍMICA

Els alumnes de la optativa de química de 4t han experimentat com pot ser la descomposició de l’aigua oxigenada amb l’ajuda d’un catalitzador! ... Llegir més..

LABORATORI

Els alumnes de química de 4t han treballat la combustió interna permanganat de potassi. Una reacció força vistosa que ens ha explicat de forma practica en què consisteix un canvi químic!! ... Llegir més..

Aprenem jugant

Els nens i nenes de cinquè aprenen a fer figures geomètriques amb plastilina, tot un repte. ... Llegir més..

Resultats 1 - 11 de 11

Hemeroteca

infocurs2122

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu