imgtop03.jpg

Hemeroteca

Gener 2020

Dia de la No Violència i la Pau a les escoles

Avui 30 de gener, a l'escola hem reflexionat, parlat i escrit sobre la pau i la no violència a l'escola i al món en general.Cada alumne ha escrit una frase, cada grup ha triat les que volien llegir i després de l'hora de... Llegir més..

Tercera TAULA DE DESCOBERTA

Avui després de dinar els alumnes de menjador han gaudit de la tercera TAULA DE DESCOBERTA. Els protagonistes han estat els CEREALS INTEGRALS i com que feia molt bo ho hem fet al solet del pati que en tenien ganes despré... Llegir més..

Colònies a la neu

Colònies a la neu.Els alumnes de 1r i 2n d'ESO han estat 3 dies a Port del Comte.Ha estat una gran experiència. Passar 3 dies i dues nits a la neu, en un refugi de muntanya amb els teus companys és molt divertit. Princip... Llegir més..

THE BOX, class 6

Today we have done the box with class 6.They have really got the idea and have done a great job. Congratulations and keep it up! ... Llegir més..

THE BOX, class 5

Today in class 5 we have done "the box".Each student has brought a box with very important things inside. They have explained to the classmates why those things were so important.It has been a great speaking activity! ... Llegir més..

Resultats 1 - 5 de 5

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu