imgtop03.jpg

Hemeroteca

Novembre 2019

Visita dels bombers a l’escola

Avui els alumnes de 1r i 2n ESO han rebut la visita dels bombers a l’escola. Primer han tingut una xerrada teòrica a la classe i després han pogut fer un taller amb els bombers visitant el seu camió!!!Ha estat tota una e... Llegir més..

Projectes al laboratori de Tecnologia

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO fan projectes al laboratori de Tecnologia. ... Llegir més..

Sorteig d'una cistella dels alumnes de 4t d'ESO

Aquesta és la Cistella que han preparat els alumnes de 4t d'ESO. Venen números a 2€ i el dia 20 es farà el sorteig al cole.Els diners són pel seu viatge a Grècia! ... Llegir més..

AULA OBERTA

Els alumnes de l'ESO disposen al nostre centre d'un servei anomenat Aula Oberta. Forma part del programa SALUT i ESCOLA. Un matí a la setmana els alumnes poden assistir voluntàriament per consultar amb una infermera del ... Llegir més..

PENPALS

Els alumnes de 4t i 5è d'EP tenen una nova activitat a la classe d'English... New Friends in English!Formen part d'un projecte d'intercanvi de cartes in English amb alumnes de la mateixa edat d'una altra escola. ... Llegir més..

Castanyada 2019

Els petits del cole van fer panellets i van rebre a la castanyera.Després cantar i ballar amb ella van escoltar un concert dels alumnes de 1r d'ESO i van veure una obra de teatre dels alumnes de 6è. ... Llegir més..

Castanyada 2019 - activitats esportives

El 31 d'octubre al cole hem fet tots i totes molta festa!Els de 1r i 2n d'ESO i 5è i 6è al matí han tingut una gimcana divertida organitzada pels alumnes de 3r i 4t d'ESO. ... Llegir més..

Resultats 1 - 7 de 7

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu