imgtop01.jpg

Hemeroteca

Gener 2019

MARATÓ de lectura dels Drets Humans

En motiu del "Dia de la Pau i la NO violència a les escoles", els alumnes de 1r i 2n d'ESO han fet una marató de lectura dels drets humans. A l' Aula Magna, cada alumne ha llegit o recitat els 30 drets humans fent una re... Llegir més..

30 de gener, Dia de la Pau i la No Violencia a les escoles

Ahir vam dedicar una estona a reflexionar sobre la PAU i la NO VIOLENCIA amb totes les classes del nostre centre. Pensem que és una feina molt important. ... Llegir més..

Intercambio 2019

Estas son algunas fotos de los dias que han pasado 20 alumnos alemanes en el Col·legi Residència l.Arboç.Durante 8 días han vivido con familias de alumnos de 3r d.ESO.Ha sido una gran experiencia para todos los participa... Llegir més..

Intercanvi

Intercanvi entre el Col·legi Residència l'Arboç i l'institut Gustav-Stresemann-Gymnasium20 nois i noies de Alemanya estan en cases d'alumnes de tercer d'ESO del nostre col·legi durant una setmana i nosaltres els visitare... Llegir més..

Jornada de Portes Obertes

Voleu conèixer la nostre Escola?El proper 16 de març, hi haurà la Jornada de Portes Obertes on tindreu l'oportunitat de conèixer el Projecte Educatiu, parlar amb els i les mestres, preguntar i resoldre dubtes, veure les ... Llegir més..

Resultats 1 - 5 de 5

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu