imgtop01.jpg

Vida escolar

Cursa contra la fam

Avui el temps ens ha permès fer la cursa que degut a la pluja no vam poder fer divendres.
Ha estat un èxit. Han corregut molts alumnes des de P3 fins a 4t d'ESO, demostrant la seva solidaritat amb la causa: Acción contra el Hambre.

Laboratori

Avui els alumnes de 4t d'ESO han experimentat la reacció que fan el bicarbonat i el vinagre. No hi ha forma més vistosa que veure la formació d’un gas quan un globus s’infla!!!
Ha estat molt entretinguda!!!

Concert Sant Jordi

Avui, 29 d'abril, dia internacional de la dansa, els alumnes de 1r i 3r d'ESO han ofert un concert als pares emmarcat dins de les activitats programades per celebrar Sant Jordi al centre.

Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi va ser tot un èxit. Aquest any va ser just tornar de Setmana Santa, però la vam gaudir i celebrar encara amb més ganes.
Com sempre de bon matí les paradetes de llibres al pati on tots els alumnes de primària intercanvien llibres.

Els petitions van fer dibuixos de Sant Jordi per guarnir l'escola.
A la tarda van venir els pares i els avis i tots junts al pati vam escoltar la lectura dels textos guanyadors del concurs literari i vam menjar els pastissos que van fer els alumnes de 5è i 6è.
Els alumnes de l'ESO van poder triar la llegua del seu escrit (castellà, català o English). El tema:  Vaig ser, sóc i seré.

Va ser un dia molt maco.

Laboratori

Avui, al laboratori de química, els alumnes de 4t d’ESO han experimentat amb dues dissolucions que han permès obtenir un precipitat com a producte final.
La reacció ha estat prou vistosa i el precipitat format era d’un color groc intens!!!

Informàtica P5

Els elefants de P5 a l'hora d'informàtica treballen les sumes amb un joc molt divertit.
També treballen el traç de la lletra lligada cada dia ho fan millor!
Fins aviat!!!!

Marató TV3

Aquest més de març hem fet el tancament de la recollida de donatius per la Marató de TV3, contra el càncer, que es va fer el 16 de desembre de 2018.
Després de la campanya de sensibilització que es va portar a terme a l'escola amb els alumnes, es van pensar diferents maneres de col·laborar amb els "Projectes de recerca".
Vam realitzar tallers de punts de llibre, fanalets de paper i pinces solidàries.
Amb tot això s'han recollit 300,27 €.

MOLTES GRÀCIES A TOTS per col·laborar !!!

Informàtica

Els nens i nenes de P4 a l'hora d'informàtica, estan treballant les sèries per tal de fomentar l'educació matemàtica.
Deixem que captin quina és la seqüència que es repeteix i la continuïn.
Estem fent un bon treball!!

Hort
Els nens i nenes de 2n de primària continuem treballant en el nostre projecte de l'hort. Després de recollir un munt de pèsols, que hem anat prenent a casa, vam plantar remolatxa, bledes i enciams. Les faveres ja comencen a tenir petites favetes i ara hem plantat les patates.

Hàbits saludables

Avui al matí els nens i nenes de segon de primària hem fet un taller sobre hàbits saludables en la nutrició. L'activitat ha estat relacionada amb el nostre projecte de curs que és l´hort ecològic.A part de fer diferents activitats i jocs per aprendre quin són els aliments que hem de menjar i quins són els que no, també hem reflexionat sobre la importància de consumir aliments propers i de reduir els envasos de plàstic que tant contaminen el nostre planeta.

Hemeroteca

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu