imgtop02.jpg

El passat mes de febrer van tenir lloc les proves de competències bàsiques de 4t d'ESO, al nostre centre i a la resta de centres de Catalunya. Els resultats obtinguts pels alumnes de la nostra escola han estat excel·lents en les 5 matèries que han estat examinades ( català, castellà, matemàtiques, anglès i cientificotecnològica ).

En la majoria de les matèries el nombre d'aprovats està al voltant de 100% i en la comparativa amb els altres centres de Catalunya, la nostra escola mostra resultats molt superiors a la mitjana obtinguda per la resta de centres. També hem obtinguts millors resultats que els centres catalogats amb la mateixa complexitat que la nostra.

La prova de quart d'ESO avalua les competències i coneixements bàsics que els alumnes han d'haver adquirit en competència comunicativa lingüística, en competència cientificotecnològica i en competència matemàtica. Aquesta prova externa, elaborada i organitzada pel Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu, té un caràcter informatiu, formatiu i orientador per a l’alumnat, les famílies i els centres, i vol ser una eina per impulsar la millora global del sistema educatiu català.

Des del claustre de professors volem felicitar als nostres alumnes de 4t d'ESO per uns resultats tan satisfactoris.

Felicitats nois i noies!!!

pdfAquí podeu veure els resultats de les proves.

Hemeroteca

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu