imgtop01.jpg

Hemeroteca

Abril 2019

Concert pel dia internacional de la dansa

Avui, 29 d'abril, dia internacional de la dansa, els alumnes de 1r i 3r d'ESO han ofert un concert als pares emmarcat dins de les activitats programades per celebrar Sant Jordi al centre. ... Llegir més..

Diada de Sant Jordi, 2019

La Diada de Sant Jordi va ser tot un èxit. Aquest any va ser just tornar de Setmana Santa, però la vam gaudir i celebrar encara amb més ganes.Com sempre de bon matí les paradetes de llibres al pati on tots els alumnes de... Llegir més..

Formació d'un precipitat

Avui, al laboratori de química, els alumnes de 4t d’ESO han experimentat amb dues dissolucions que han permès obtenir un precipitat com a producte final.La reacció ha estat prou vistosa i el precipitat format era d’un co... Llegir més..

Els elefants de P5 a l'hora d'informàtica

Els elefants de P5 a l'hora d'informàtica treballen les sumes amb un joc molt divertit.També treballen el traç de la lletra lligada cada dia ho fan millor!Fins aviat!!!! ... Llegir més..

MARATÓ DE TV3 contra el càncer. "La investigació dona vida"

Aquest més de març hem fet el tancament de la recollida de donatius per la Marató de TV3, contra el càncer, que es va fer el 16 de desembre de 2018.Després de la campanya de sensibilització que es va portar a terme a l'e... Llegir més..

Resultats 1 - 5 de 5

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu