imgtop01.jpg

Hemeroteca

Març 2019

P4 a l'hora d'informàtica

Els nens i nenes de P4 a l'hora d'informàtica, estan treballant les sèries per tal de fomentar l'educació matemàtica. Deixem que captin quina és la seqüència que es repeteix i la continuïn. Estem fent un bon treball!! ... Llegir més..

L'hort de segon

Els nens i nenes de 2n de primària continuem treballant en el nostre projecte de l'hort. Després de recollir un munt de pèsols, que hem anat prenent a casa, vam plantar remolatxa, bledes i enciams. Les faveres ja comence... Llegir més..

Taller d'hàbits saludables

Avui al matí els nens i nenes de segon de primària hem fet un taller sobre hàbits saludables en la nutrició. L'activitat ha estat relacionada amb el nostre projecte de curs que és l´hort ecològic.A part de fer diferents ... Llegir més..

FIRST LEGO LEAGUE, Premi a Joves Promeses del nostre col·legi

Premi a Joves Promeses per Col·legi Residència l'Arboç.El nostre grup d'alumnes de ROBÒTICA 5è i 6è han participat en la FIRST LEGO LEAGUE, una competició que introdueix als joves a l'apassionant món de la ciència i la t... Llegir més..

Emissió del treball dels alumnes de 4t d'ESO "Fes el teu programa de ràdio"

El pròxim 22 de març a les 15,15 hores s'emetrà per Facebooklive el segon lliurament del programa "Fes el teu programa de ràdio" en el marc de l'assignatura Servei Comunitari. Els alumnes de 4t d'ESO, dividits en grups d... Llegir més..

Experimentant al laboratori

Avui els alumnes de 4t d'ESO han experimentat al laboratori de química que la descomposició de l’aigua oxigenada és possible gràcies a l’acció del iodur de potassi que fa de catalitzador. Hem posat una mica de sabó per f... Llegir més..

Campionat de Catalunya de patinatge artístic

L'alumna de 5è Àfrica Conesa Sánchez per segon any consecutiu s'ha classificat per al Campionat de Catalunya del pròxim 29,30 i 31 de març de patinatge artístic SOLO DANCE a la categoria ALEVI.També als campionats territ... Llegir més..

Suport Vital Bàsic als Centres Educatius

Aquesta setmana els alumnes de 6è de primària, 1r i 4t d’E.S.O. del centre han iniciat el programa educatiu “Suport Vital Bàsic als Centres Educatius”, que compta amb el suport i coordinació del Departament d’Ensenyament... Llegir més..

Més experiments al laboratori

Els alumnes de 4t han experimentat avui al laboratori de química que una combustió interna origina un producte amb propietats totalment diferents de l’original. Tota una experiència!!! ... Llegir més..

Carnaval a la Resi!

Tota la setmana les ordres d'en Carnestoltes hem seguit... Amb pentinats divertits, pijames i ferits hem al cole hem vingut.Dimecres una màscara feta al cole vam lluir i dijous a menjar la truita vam sortir.Divendres per... Llegir més..

Concurs de cuina a càrrec dels alumnes d’ESO

Seguint amb la tradició, avui hem celebrat el concurs de cuina a càrrec dels alumnes d’ESO. La participació ha estat un èxit!!! Però millor ha estat encara la festa de la que hem gaudit tots!!! Amb plats per tots els gus... Llegir més..

Resultats 1 - 11 de 11

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

29Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
30Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
31Mar
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
01Abr
2024 | Dies festius
Vacances de Setmana Santa
26Abr
2024 | Dies festius
Festa de lliure disposició
01Mai.
2024 | Dies festius
Dia festiu oficial
27Mai.
2024 | Dies festius
Festa local
20Jun
2024 | General
Jornada només matí
21Jun
2024 | General
Jornada només matí

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu