imgtop04.jpg

Hemeroteca

Desembre 2018

Visita a la residència Sant Antoni Abat de l'Arboç

Avui dimecres 19 de desembre, els alumnes de 4t d'educació primària han visitat als avis de la residència Sant Antoni Abat de l'Arboç.Com cada any han cantat nadales i han felicitat les festes a tots els avis, que també ... Llegir més..

Visita a la Vila Casals

Que bé que sona el violoncel!!El dijous 13 de desembre, els nens i nenes de 3r i 4t del col.legi Residència vam anar d'excursió a Sant Salvador.A l'Auditori vam escoltar un quartet de corda que sonava d'alló més bé. El f... Llegir més..

Emissió on-line del treball dels alumnes de 4t d'ESO

El pròxim divendres 14 de desembre els alumnes de 4t d'ESO, dins del marc de l'assignatura de Servei Comunitari, faran la seva emissió via Facebook Live del treball que han estat treballant durant el trimestre. L'emissió... Llegir més..

Col·laboració amb La Marató de TV3

El Col·legi Residència l'Arboç col·labora amb La Marató de TV3.Els alumnes d'Educació Infantil i Educació Primària han fet diferents manualitats que es vendran a la porta principal a partir de divendres 14 fins el dia 21... Llegir més..

Concurs literari

Felicitem a la nostra alumna Fu Txan de 3r d'ESO per ser la guanyadora de la 6à edició del concurs literari Roca Plana de Roda de Berà en la seva categoria. ... Llegir més..

Visita al castell de Castellet

Els alumnes de 5è i 6è van fer una visita guiada al Castell de Castellet el passat dimecres 5 de desembre.La sortida està relacionada amb el seu projecte: Castells i Catedrals.Van anar caminant des de l'escola i va ser u... Llegir més..

Resultats 1 - 6 de 6

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu