imgtop02.jpg

Hemeroteca

Octubre 2018

Activitats esportives durant la Castanyada!

I també per la Castanyada, activitats esportives dels alumnes d'ESO.Molta participació i el temps ens ha permès fer.ho!Ha estat un GRAN dia! ... Llegir més..

31 d'octubre, Castanyada-Halloween

Castanyada-HalloweenAvui hem fet moltes activitats. La pluja no ens ha aturat!Concert a l'Aula Magna dels alumnes de 1r d'ESO,  Jack-o'lantern dels alumnes de 1r i 2n d'ESO, Gimcana de l'ESO.A primària ha vingut la ... Llegir més..

Taller de Halloween a classe d'anglès

Avui els alumnes de primer i segon d'ESO han fet un taller de Halloween a classe d'anglès on la nostra experta, la Lauren, els ha ensenyat com buidar i decorar un Jack O'Lantern.Ens ho hem passat molt bé. ... Llegir més..

El projecte de 2n: un hort ecològic

Els nens i nenes de segon hem engegat el nostre projecte: Un hort ecològic.Després de preparar la terra, (vam treure les males herbes, vam cavar i vam posar fems) hem plantat: bròquils, cebes, pèsols, escaroles i enciams... Llegir més..

Premi al millor expedient acadèmic

El dia 10 d'octubre es va fer la inauguració del curs escolar de la nostra comarca a l'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals del Vendrell i com cada any es distingeix als millors alumnes de 4t d'ESO, valorant el seu ... Llegir més..

Ja tenim aquí els nostres Auxiliars dels EUA!

Ja tenim aquí a Lauren i Nathan els nostres Auxiliars dels EUA.El diumenge vam fer una trobada amb les famílies acollidores.El Nathan viurà amb tres famílies de l'Arboç (una cada trimestre) i la Lauren viurà en tres pobl... Llegir més..

Resultats 1 - 6 de 6

Hemeroteca

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu