imgtop01.jpg

Hemeroteca

Abril 2017

Excursió al museu del molí paperer de Capellades

El passat dia 21 de març els alumnes d'educació infantil van anar d'excursió al museu del molí paperer, a Capellades. Van poder veure i conèixer l'evolució del paper i els seus orígens i van poder elaborar un full de pap... Llegir més..


Concert dels alumnes de 1r i 3r d'ESO

Aquesta tarda els alumnes de 1r i 3r d'ESO ens han fet gaudir d'allò més tocant les peces que han treballat a la classe de música. ... Llegir més..

Hem celebrat Sant Jordi 2017!

El divendres 21 d'abril vam celebrar "Sant Jordi" a l'escola. Al matí amb les parades de llibres i el concurs de pastissos, i a la tarda amb l'entrega de premis. ... Llegir més..

Construïm maquetes amb circuits elèctrics

Els alumnes de 6è de primària , al llarg del segon trimestre,com a pràctica del tema de coneixement del medi natural sobre la electricitat, van fer unes maquetes: una estació de tren, un bar, un centre comercial ... ... Llegir més..

Celebrem “Sant Jordi”

Sant Jordi, 23 d'abril.Al col·legi farem activitats molt variades per celebrar Sant Jordi.Aquest any el dia escollit serà el divendres 21 d’abril, però les activitats s’allargaran durant la setmana següent del 24 al 28. ... Llegir més..

Els alumnes de Robòtica a la First Lego League

Els alumnes de Robòtica es preparen per participar a la First Lego League. ... Llegir més..

Una alumna a la competició SUZUKI WORLD CUP!

SÒNIA VIDAL FERNÁNDEZ alumna de 6è de la nostra escola ha estat classificada per participar a la competició SUZUKI WORLD CUP a Tokio (Japó).Competirà en modalitat individual i en parella amb el Miquel Mañé els dies 22 i ... Llegir més..

Resultats 1 - 8 de 8

Hemeroteca

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu