imgtop02.jpg

Hemeroteca

Gener 2018

Activitats del dia per la Pau i la No-Violència

Avui és el dia de La Pau i la No-violència a les escoles.Us deixem un vídeo i algunes imatges de les activitats realitzades pels nostres alumnes. ... Llegir més..

Cambridge English preparation centre

El nostre col·legi ofereix l'oportunitat als seus alumnes d'examinar-se al seu propi centre i obtenir títols de prestigi internacional com són MOVERS, KET i PET. ... Llegir més..

Pla de consum de fruita a les escoles

El nostre col·legi està adscript al "Pla de consum de fruita a les escoles" promogut la Generalitat de Catalunya. Es tracta de distribuir gratuïtament fruita i verdura fresca als escolars de segon cicle d’educació infan... Llegir més..

El Col·legi amb La Marató de TV3

Enguany la nostra festa de Nadal, amb les representacions i concert de nadales, ha estat acompanyada amb la col·laboració a la Marató de TV3. Es van recollir 243,88 € que farem arribar al seu destí. Donem les gràcies a t... Llegir més..

Visita a la Basílica de Santa Maria de Barcelona

Avui, dia de tornada de les vacances, hem aprofitat per visitar la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.Ens aquesta visita, els alumnes dels 4 cursos d’ESO han pogut conèixer la història d’aquesta església i treb... Llegir més..

Resultats 1 - 5 de 5

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu