imgtop01.jpg

Hemeroteca

Maig 2017

Sortida a St. Miquel D'Olèrdola

Sortida a St. Miquel D'Olèrdola dels nens i nenes de 1r i 2n. Per tal de completar el treball de classe on aprendrem diferents èpoques de la història, els nens i nenes de 1r i 2n de primària vam fer el passat divendres ... Llegir més..

4t ESO Group Cohesiveness

Social cohesion arises when bonds link members of a social group to one other and to the group as a whole.Very touching and successful activity with 4th ESO! ... Llegir més..

Casal d'estiu, 2017

El Casal d’Estiu és on moltes famílies troben el lloc ideal perquè els seus fills/es es diverteixin i facin deures durant les vacances d’estiu en un entorn que els és molt proper i familiar, el mateix centre escolar.Drac... Llegir més..

English class with a twist

On Monday the school hosted an English class with a twist. The school invited Julia Rossi to come to the school and host a variety of activities with the students of primary.With the students of P3, P4 and P5 she engaged... Llegir més..

Cantània 2017

Cantània és un espectacle musical protagonitzat per alumnes d'escoles de la comarca i que comporta mesos de treball preparatori a les escoles i un gran desplegament tècnic els dies de les representacions. Un any més, hem... Llegir més..

Excursió a Les Deus Aventura

Divendres 12 de maig, els nen i nenes de 3r i 4t de Primària vam anar d'excursió a Les Deus Aventura. ... Llegir més..

Enhorabona Sònia!!

La Sònia Vidal, alumne de 6è, ha participat en el Campionat Suzuki World Cup a Tòkio i ha quedat SEGONA en la modalitat de gimnàstica aeròbica en parelles. ... Llegir més..

Resultats competències bàsiques 4t ESO

El passat mes de febrer van tenir lloc les proves de competències bàsiques de 4t d'ESO, al nostre centre i a la resta de centres de Catalunya. Els resultats obtinguts pels alumnes de la nostra escola han estat excel·lent... Llegir més..

Resultats 1 - 8 de 8

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu