imgtop04.jpg

Hemeroteca

Desembre 2016

Espectacles de Nadal !!

El passat 22 de desembre, els alumnes d'Educació Infantil i els de Primària, van oferir petits espectacles nadalencs als familiars per tal de desitjar-nos unes bones festes els uns als altres. ... Llegir més..

Ja ha arribat el nostre "Tió bufó"

Ja ha arribat el nostre "Tió bufó". És el premi del concurs de dibuix de tions. Junt amb les figures del pessebre ens farà companyia aquest Nadal.És petit i eixerit !!! ... Llegir més..

Visita a la residència d'avis Sant Antoni Abat

Avui els alumnes de 4t d'educació primària hem anat a la residència d'avis "Sant Antoni Abat" de l'Arboç a fer el nostre concert de Nadal com cada any.Ens han rebut tots els avis amb molta il·lusió i amb ganes de cantar ... Llegir més..

La Marató de TV3 ha visitat l'escola

Els alumnes d'ESO han estat els encarregats de rebre a la Marató de TV3 en el seu 25è aniversari. ... Llegir més..

CANTADA DE NADALES

NADAL 2016!!PER NADAL US CONVIDEM A LA CANTADA DE NADALESDilluns dia 19 i dijous dia 22. ... Llegir més..

Alumnes de P4 guarnint la corona del rei Baltasar!

Els alumnes de P4 han gaudit molt guarnint la corona del rei Baltasar, tal vegada els reis també valoraran l'esforç i la motivació que han posat tots plegats. ... Llegir més..

Guarnint la corona del rei Baltasar!

Els alumnes de P4 han gaudit molt guarnint la corona del rei Baltasar, tal vegada els reis també valoraran l'esforç i la motivació que han posat tots plegats.   ... Llegir més..

Concurs "Guanya un Tió Bufó"

Aprofitant que s'acosta el Nadal els alumnes de P5, 1r i 2n han participat en el concurs "Guanya un Tió Bufó per a la teva escola" a través de Socpetit.  Els nostres alumnes han fet uns dibuixos molt bonics i ha Llegir més..

Gaudint de la gastronomia xinesa!

El dia 1 de desembre vam obrir les portes a la gastronomia xinesa!!!Els nostres alumnes van poder gaudir d'un menú amb el característic pollastre amb tiretes amb salsa xinesa i els clàssics rotllets de primavera amb la c... Llegir més..

Portes obertes a la piscina!!

L'ultim dia de l'activitat de piscina, farem portes obertes perquè pogueu venir a veure com neden els vostres petits!!!Els horaris de portes obertes de piscina és el següent: P4 - dimarts dia 13 de 10,05 h a 10,55 hP5 -... Llegir més..

Resultats 1 - 10 de 10

infocurs

alexia

menudelmes

Propers esdeveniments

ON SOM

ensenyament xtec fecaceen

Segueix-nos en:

facebookyoutube

Visita'ns

Rambla Gener, 30
43720 - L'Arboç

Contacta'ns

tel peu977 67 03 44     fax peu977 67 09 51

email peu correu